Winterwielen -en banden bij Jaguar Szrek

Jaguar goedgekeurde winterwielen.

Vergroot uw controle en verkort uw remweg bij slecht weer door tijdig over te schakelen op een set goedgekeurde winterwielen voor uw Jaguar. Voor een optimale grip in uiteenlopende lastige winterse omstandigheden kunt u bij Jaguar Szrek terecht voor winterbanden die specifiek zijn afgestemd op de kenmerken van uw Jaguar . Ze worden gemaakt van materialen die de slijtage beperken en de grip maximaliseren bij temperaturen onder de 7C° en zijn voorzien van 1500 lamellen (groeven) die sneeuw, water, ijs en smeltende sneeuwafvoeren. In vergelijking met standaardbanden kunnen ze de remafstand tot 59% inkorten.

BEWEZEN EN VOORBEREID

Maak kennis met de originele velgen en goedgekeurde winterbanden van Jaguar.

Tot het extreme getest in de meest veeleisende koude en natte gebieden ter wereld om de status ‘gehomologeerd’ te verdienen. Als ze daar kunnen presteren, zijn ze ook geschikt voor uw ritten in de winter.

BEWEZEN KORTE REMWEG

Snel en gecontroleerd kunnen stoppen en de controle terugkrijgen is nog belangrijker bij koud en nat weer. De gehomologeerde winterbanden van Jaguar hebben in de winter een aanzienlijk kortere remweg dan onze zomerbanden, waardoor de remafstand maar liefst 64% lager ligt bij een snelheid van 60km/h op een ijzige weg.

Maak een afspraak en trotseer alle weersomstandigheden vol vertrouwen.