Jaguar Szrek
 

Fleet & Business

Perfecte match voor bestuurders van bedrijfwagens, fleetmanagers en kmo's

Jaguar Szrek

#YOURWAYOFLIFE

JAGUAR ELEKTRIFICATIE

Een elektrische Jaguar blijft nog steeds een Jaguar

NIEUWE E-PACE

Ontdek de nieuwe E-PACE, nu ook beschikbaar met PHEV-aandrijving.

NIEUWE F‑PACE

Ontdek de nieuwe F-PACE, nu ook beschikbaar in Plug-in Hybride, CO₂-uitstoot vanaf 49 g/km (WLTP).

Kies de accessoires naar uw behoeften

JAGUAR APPROVED

Iedere Jaguar voelt even levend als op de dag waarop hij gemaakt werd, of het nu om een nieuw of een Approved voertuig gaat. U kunt er dus gerust in zijn dat uw Approved Jaguar even authentiek, fris en levend is als toen hij geboren werd.

STANDAARD MET 2 JAAR GARANTIE EN JAGUAR ASSISTANCE

Wacht niet te lang op uw Jaguar.

Vind hier de rechtstreekse weg naar het ruime aanbod van onmiddellijk leverbare stockauto's of in productie zijnde voertuigen. De Jaguar van uw dromen was nog nooit zo dichtbij.

Bekijk hier uw snel geleverd stockvoertuig

LOYALTY PREMIE OP EEN F-TYPE UIT VOORRAAD

Als u nu kiest voor een nieuwe Jaguar F-Type uit voorraad, dan wacht er U een royale loyalty premie.

Lees meer

Jaguar Electrifies voortaan met 5 jaar waarborg.

Een elektrische Jaguar is nog steeds een Jaguar.

Lees meer

5 JAAR GARANTIE

GENIET VANAF NU VAN EEN GARANTIE VAN 5 JAAR / 150.000 KM (EERST BEREIKTE LIMIET) OP ELKE NIEUWE JAGUAR. GEEN VERBORGEN KOSTEN. GEEN VRAAGTEKENS. GEEN VERRASSINGEN. ENKEL TOTALE GEMOEDSRUST.

MEER WETEN

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

U wil ons ontmoeten, hetzij online, hetzij in onze showroom? Alles kan! Vraag hier uw afspraak aan. We ontvangen u met open armen en maken daar graag tijd voor vrij.

VRAAG HIER UW AFSPRAAK

Nieuws

27/09/2022

Welke britse roofkat kiest u?

Ontzettend veel rijplezier zonder spijkerhard te zijn. Boek een testrit met één van onze vier roofkatten.

Lees meer
1/09/2022

Jaguar Special Offers

Geniet dankzij onze Special Offers van een voordeel tot meer dan € 4.840 afhankelijk van het gekozen model. Ontmoet ons in onze showroom of boek een online afspraak. We staan hoe dan ook voor u klaar.

Lees meer
31/08/2022

Een elektrische Jaguar is nog steeds een Jaguar

Ons assortiment volledig elektrische en hybride auto's is een uiting van de legendarische prestaties, intelligente technologieën en het prachtig vooruitstrevend design van Jaguar. Bovendien zijn al onze modellen nu goed voor een fabriekswaarborg van 5 jaar / 150.000 km. Ontdek ons gamma elektrische en hybride Jaguar modellen.

Lees meer
23/08/2022

Kies jij voor elektrisch rijden?

Ontdek de belangrijkste voordelen van elektrisch rijden

Lees meer
14/07/2022

Jaguar What3Words Navigatie

Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Jaguar is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

Lees meer
3/06/2022

Veilig de zon achterna.

Bereid u voor op de stralende zon. Met een bezoek aan uw Jaguar Szrek concessiehouder wordt uw wagen perfect voorbereid op veilige en ontspannende ritten. Onze check-ups op maat zorgen ervoor dat uw Jaguar klaar is wanneer u de weg op gaat, de zon achterna.

Lees meer
3/06/2022

Jaguar bandenservice

Onze originele Jaguar zomerbanden zorgen ervoor dat de grip, de remprestaties en de aerodynamica van uw wagen tijdens het warmer wordende weer in perfecte balans blijven.

Lees meer
3/06/2022

LAAT UW JAGUAR GLANZEN

Door originele Jaguar accessoires aan uw wagen toe te voegen, kunt u zich perfect voorbereiden op onvergetelijke reizen.

Lees meer
28/01/2022

Maak uw Jaguar nog persoonlijker.

Jaguar Szrek heeft een uitgebreide collectie originele accessoires in haar assortiment. Bent u benieuwd welke accessoires voor uw model leverbaar zijn? Ontdek dan snel ons volledige aanbod en maak online jouw keuze.

Lees meer
1/12/2020

Jaguar Approved: standaard met 2 jaar garantie

Gecertificeerde Jaguar directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Jaguar Assistance. Jaguar rijplezier van de bovenste plank kan ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Jaguar.

Lees meer