Jaguar Szrek
 

JAGUAR VERRIJKT UITRUSTING VAN DYNAMISCHE E-PACE

drie uitvoeringen

Jaguar’s compacte SUV heeft voor het nieuwe modeljaar een aantal belangrijke veranderingen ondergaan. Zo bestaat het gamma voortaan alleen nog uit R-Dynamic-uitvoeringen, is de uitrusting verder verrijkt en zijn verbruiks- en emissiewaarden verder aangescherpt. 

Vanwege de grote populariteit van de R-Dynamic-uitvoeringen heeft Jaguar ervoor gekozen om voortaan alleen nog deze versies aan te bieden. Daarbij is er keuze uit drie uitvoeringen: R-Dynamic S, R-Dynamic SE en R-Dynamic HSE, waarbij de laatste alleen als P300e Electric Hybrid (PHEV) beschikbaar is.

Maak hier uw afspraak

rijkere uitrusting

De specifieke stylingdetails, waaronder de krachtige voorbumper met grote luchtinlaten, privacy glas en sportieve achterskirt benadrukken zijn dynamische karakter. In het interieur zorgen onder meer de Ebony hemelbekleding, schakelpaddles in Satin Chrome aan het stuurwiel, sportpedalen in gepolijst roestvaststaal, sportstoelen met bekleding in leder en unieke stiknaden voor een inspirerende uitstraling.

 

 

Lagere emissie- en verbruikswaarden

Door een verdere optimalisering van motoren en aandrijflijn zijn de verbruiks- en emissiewaarden van de E-PACE verder gereduceerd. 

Zo is voor de 120 kW/163 pk sterke D165 FWD een verbetering tot 10 g/km* gerealiseerd, terwijl dezelfde motor met vierwielaandrijving een reductie tot 5 g/km* laat zien. 

Bij de benzinemotoren zijn verbeteringen tot 7 g/km* gerealiseerd en de emissies van P300e Electric Hybrid zijn verder gereduceerd tot 31-35 g/km* (WLTP TEL-TEH).

 

De Jaguar E-PACE is in België beschikbaar vanaf € 49.100.