Jaguar Szrek
 

welkom bij fleet & business

waarom kiezen voor jaguar 

onze aanpak

Jaguar staat voor het allerbeste op het gebied van engineering en design en biedt een reeks auto's voor organisaties van welke grootte dan ook. Onze expertise en wereldwijde aanwezigheid maken dat wij ons op de perfecte plaats bevinden om u te helpen te voldoen aan uw Fleet & Business-behoeften, waar ter wereld u zich ook bevindt. Van verfijnde sportsedans tot toonaangevende SUV's, wij bieden een indrukwekkend gamma voertuigen met superieure niveaus wat betreft prestaties, luxe, capaciteiten, controle en technologie. We staan klaar om tegemoet te komen aan de wensen van bestuurders van bedrijfswagens, fleet managers, KMO’s en klanten van gespecialiseerde sectoren. Van verfijnde sportsedans tot toonaangevende SUV's, wij bieden een indrukwekkend gamma voertuigen met superieure niveaus wat betreft prestaties, luxe, capaciteiten, controle en technologie.

 

TECHNOLOGIE EN INNOVATIE 

 

Van banden met lage weerstand tot accu-aangedreven elektrische auto's die voor een opwindende rijbeleving zorgen, elke Jaguar is een viering van de intelligente technologie.

  • Met aluminium kunnen wij een carrosserie bouwen die aanzienlijk lichter is dan zijn stalen tegenhanger. Zo verlagen wij het brandstofverbruik en de emissies, en bieden wij een meer dynamische rijbeleving.
  • Jaguar’s state-of-the-art Ingenium-motoren zijn ontworpen en technisch uitgewerkt om prestaties en duurzaamheid te maximaliseren en tegelijkertijd de gebruikskosten voor autobezitters omlaag te brengen.
  • Jaguar I‑PACE is een opvallende, volledig elektrische SUV die pure Jaguar prestaties levert en emissievrij is en die ons succes weerspiegelt met de ontwikkeling van state-of-the-art technologie en nieuwe aandrijflijnen.

 

 

Maak hier uw offerte aan!

verantwoord ondernemen 

 

  • Duurzaamheid is een van de kernprincipes waar ons bedrijf op steunt. Jaguar verlegt continu de grenzen van innovatie om de duurzaamheid over de volledige levensduur van onze auto's te verbeteren, van het design en de productie tot het praktijkgebruik en de definitieve afvoer aan het einde van de levenscyclus.
  • In de productie hebben wij het waterverbruik in onze fabrieken met 70 % verminderd, hebben we een verlaging van 54 % in de totale hoeveelheid afval behaald en het grootste zonnepanelensysteem ter wereld aangelegd op het dak van ons Engine Manufacturing Centre in het Verenigd Koninkrijk. Wij hebben onszelf ook verplicht om meer gerecycleerd aluminium toe te passen in onze productie en zorgen ervoor dat onze grootste toeleveranciers zich houden aan onze 'best practices' voor duurzaamheid.

 

Maak hier uw offerte aan!

de ultieme beveiliging

 

Van onze lichtgewicht aluminium architectuur en uitgebreid systeem van airbags, tot onze geavanceerde bestuurdersondersteuningsystemen (ADAS – Advanced Driver Assistance Systems), een Jaguar is ontworpen om u op elke rit te beschermen. Terwijl de meest recente innovaties op het gebied van autobeveiliging u voorzien van extra gemoedsrust.

 

  • Wij hebben een programma intuïtieve technologieën ontwikkeld om uw rijbeleving te verbeteren door het veiliger, ontspannender en prettiger te maken.
  • Niets is zo belangrijk voor ons dan het ontwerpen en ontwikkelen van auto's die zorgen dat inzittenden veilig en zeker zijn.

 

Maak hier uw offerte aan!

iconisch merk

Onze uitgebreide portfolio die het assortiment van Jaguar bevat, kan eenvoudig worden beheerd onder één handige wagenparkovereenkomst. 

 

  • Onze brede selectie aan auto's zorgt ervoor dat wij aan de behoeften van al onze klanten tegemoet kunnen komen, van de bestuurder van de bedrijfswagen tot de wagenparkbeheerder.
  • Van verfijnde sportsedans tot toonaangevende SUV's, wij bieden een indrukwekkend gamma voertuigen met superieure niveaus wat betreft prestaties, luxe, capaciteiten, controle en technologie.

 

Maak hier uw offerte aan!