Jaguar Szrek
 

LIFE WITH MY I-PACE

Life with my I-Pace: Nieuwe kortfilm toont hoe de volledige elektrische Jaguar I-Pace de levensstijl van onze klanten verbetert.

Nina vertelt

Mijn elektrisch leven.

 

Jaguar vroeg een klant om een eerlijk en authentiek relaas te geven van hoe het is om een volledig elektrische I-PACE te hebben. Het resultaat daarvan is een kortfilm die toont hoe Jaguars baanbrekende elektrische wagen alles biedt wat ze nodig heeft voor haar veeleisende levensstijl.

De Noorse Nina rijdt sinds 2019 met een I-PACE. Ze vertelt over wat haar destijds tegenhield om over te schakelen van een verbrandingsmotor naar een batterij-elektrische wagen, en over hoe ze zich nu voelt bij Jaguars volledig elektrische prestatiegerichte SUV.

De filmische kortfilm, die op locatie werd gedraaid, geeft prachtig weer hoe de I-PACE past in een modern huishouden, een 260 km lange pendelrit, temperaturen die onder de -20 graden Celsius duiken en kronkelende bergwegen in de buurt van het Noorse nationaal park Hardangervidda.

Sinds zijn debuut heeft de I-PACE wereldwijd al meer dan 80 prijzen gewonnen, waaronder de World Car of the Year 2019, World Car Design of the Year en World Green Car, wat zijn status versterkt als de Jaguar die de regels flink dooreenschudde om de eerste en beste elektrische wagen in zijn soort te worden.

Met zijn 400 pk en 696 Nm-koppel biedt de I-PACE een ongeëvenaarde balans tussen vierwielaandrijving, verfijning, luxe en wendbaarheid, in combinatie met een uitzonderlijk gebruiksgemak en een rijbereik tot 470 km (WLTP)*.

* Alle cijfers voor uitstoot, verbruik en zuiver elektrisch rijbereik zijn EU-WLTP (TEL) gecombineerd ​ ​

 

 

Vraag een offerte aan

Vraag een afspraak

Vraag een proefrit