Jaguar Szrek
 

Kies jij voor elektrisch rijden?

De belangrijktste voordelen

GEEN UITLAATEMISSIES

Auto's die alleen door een accu worden aangedreven, bereiken maximaal vermogen zonder emissies. En doordat er steeds meer hernieuwbare energiebronnen aan het elektriciteitsnet worden toegevoegd, worden elektrische auto's elk jaar schoner.

EEN KARAKTERISTIEKE RIJERVARING

Elektrische technologie is niet alleen ongelooflijk stil, maar zorgt ook voor onmiddellijk accelereren zonder vertraging en zonder schakelonderbrekingen. Dit betekent een kenmerkende soepele en responsieve rijervaring bij alle snelheden.

LAGE EIGENDOMSKOSTEN

Elektriciteit kost minder dan benzine of diesel. U profiteert ook van aanzienlijke belastingvoordelen. En omdat de emissieheffingen, lage-emissiezones en soms ook parkeerbeperkingen van talrijke steden niet van toepassing zijn, blijven de voordelen zich opstapelen.

EENVOUDIG EN GEMAKKELIJK

Aangezien een elektrische auto grotendeels thuis wordt opgeladen, kunt u uw tijd beter afstemmen op de dingen die u wilt doen. U laadt eenvoudigweg ´s avonds op, ´s ochtends bent u klaar voor vertrek.

BLIJF ELEKTRISCH ONTDEKKEN

HOE VER KOM IK?

Het thuis opladen van uw volledig elektrische auto of PHEV is de handigste manier om uw dag volledig opgeladen te beginnen. 

Met een actieradius tot 470 km* is één enkele oplaadbeurt van de Jaguar I‑PACE voldoende voor het wekelijkse gemiddelde woon-werkverkeer van de meeste bestuurders.**

THUIS OPLADEN

Het thuis opladen van uw volledig elektrische auto of PHEV is de handigste manier om uw dag volledig opgeladen te beginnen. 

Voor de snelste oplaadtijd thuis raden wij u aan een professioneel geïnstalleerde thuislader te gebruiken. Deze wordt ook wel een Wallbox of thuislaadpunt genoemd.De installatie vereist doorgaans een eigen parkeerplaats, zoals een oprit of garage, om het laadpunt aan te sluiten op het elektriciteitsnet van uw huis. Controleer de geschiktheid van uw woning/elektriciteitsaansluiting bij de door u gekozen provider van thuisladers.

OPENBARE LAADPUNTEN

Met een nog altijd groeiende infrastructuur van openbare laadpunten is onderweg opladen toegankelijker dan ooit. 

Uw Jaguar maakt gebruik van een gecombineerd laadsysteem (CCS - Combined Charging System) voor aansluiting op een oplaadpunt. Dit is compatibel met lagere laadsnelheden op wisselstroom (AC -Alternating Current) en voor bepaalde modellen ook met hoge laadsnelheden op gelijkstroom (DC - Direct Current). Sommige andere autofabrikanten gebruiken verschillende oplaadsystemen, zoals CHAdeMO. Deze worden op minder grote schaal gebruikt in het oplaadnetwerk en zijn niet compatibel met Jaguar.Op plaatsen als winkelcentra, sportscholen en parkeerplaatsen bevinden zich doorgaans de tragere oplaadpunten op wisselstroom (AC - Alternating Current).De snelladers op gelijkstroom (DC - Direct Current) bevinden zich meestal langs snelwegen en hoofdwegen. 

 

Vraag een proefrit aan

LAGE EIGENDOMSKOSTEN

Van belastingvoordelen tot lagere beheerskosten: het bezit van een elektrische auto kan u helpen elke dag opnieuw geld te besparen. 

Het streven naar een schonere, duurzame toekomst helpt niet alleen onze planeet te beschermen, maar beschermt ook uw koopkracht. Ontdek de financiële factoren die de overstap naar elektrisch nog meer de moeite waard maken.

ELEKTRICITEIT IS GOEDKOPER PER KILOMETER 

GUNSTIGERE AUTOFISCALITEIT

LAGERE ONDERHOUDSKOSTEN

 

Vraag een offerte aan