Jaguar Szrek
 

Jaguar Special Offers

JAGUAR SPECIAL OFFERS 

MAAK EEN (ONLINE) AFSPRAAK

GENIET VAN EEN VOORDEEL TOT MEER DAN € 3.600 AFHANKELIJK VAN HET GEKOZEN MODEL.

Ondanks de turbulente tijden die we momenteel op wereldvlak meemaken, hebben we bij Jaguar meer dan ooit vertrouwen in de toekomst! Ook al kunnen de levertermijnen langer oplopen dan normaal, eenmaal achter het stuur van uw Jaguar, zult u de eventuele wachttijd snel vergeten hebben. Bovendien geniet u voortaan op elke nieuwe Jaguar standaard van 5 jaar fabrieksgarantie, goed voor een totale gemoedsrust.

We kijken ernaar uit om u in in onze showroom te mogen verwelkomen. Hieronder kan u al enkele voorbeelden ontdekken van onze Special Offers, waarbij het klantenvoordeel varieert in functie van het gekozen model en de gekozen versie. We helpen u graag verder om uw ideale Jaguar samen te stellen. Alle Special Offers zijn mogelijk gemaakt dankzij een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en onze Jaguar concessie.

MAAK EEN (ONLINE) AFSPRAAK

JAGUAR XF SEDAN

Luxueuze berline voor de bedrijfswereld, met een karaktervol design, een dynamisch rijgedrag en geavanceerde technologie.

  • Voordeel tot € 3.637*

VRAAG EEN OFFERTE AAN

JAGUAR XF SPORTBRAKE

Luxueuze familale break, met een karaktervol design, een dynamisch rijgedrag, geavanceerde technologie en nog meer ruimte.

  • Voordeel tot € 1.816*

VRAAG EEN OFFERTE AAN

JAGUAR XE

De meest geavanceerde, efficiënte en geraffineerde sportberline die Jaguar ooit gebouwd heeft.

  • Voordeel tot € 3.629*

VRAAG EEN OFFERTE AAN

JAGUAR F-TYPE

Onze volbloed Jaguar sportwagen, die het hart sneller doet slaan.

  • Voordeel tot € 3.643*

VRAAG EEN OFFERTE AAN

ONS STOCKAANBOOD

Onze medewerkers staan u graag te woord voor meer informatie over onze stockwagens, werken voor u een gepersonaliseerde offerte uit en bespreken de mogelijke financieringsformules op maat van uw behoeften. Proefritten behoren uiteraard ook tot de mogelijheden. 

Klik bovenaan op 'AANBOD NIEUW' of 'AANBOD TWEEDEHANDS' en ga op zoek naar uw favoriete Jaguar uit onze stock. Let wel: door het wereldwijde tekort aan halfgeleiders - dat overigens volledig buiten onze controle ligt - is ons stockaanbod momenteel beperkt. Snel zijn is de boodschap!

Aarzel niet om ons te contacteren om een afspraak te maken, hetzij in onze showroom, hetzij virtueel.

CONTACTEER ONS

*Het klantenvoordeel is inclusief btw en is mogelijk gemaakt dankzij een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en onze concessie. Acties geldig t.e.m. 30/11/2022. De getoonde voertuigen kunnen uitgerust zijn met opties.

5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet).