Jaguar Szrek
 

Jaguar News

Nieuws
Promoties
 • 27/09/2022

  Welke britse roofkat kiest u?

  Ontzettend veel rijplezier zonder spijkerhard te zijn. Boek een testrit met één van onze vier roofkatten.

  Lees meer
 • 1/09/2022

  Jaguar Special Offers

  Geniet dankzij onze Special Offers van een voordeel tot meer dan € 4.840 afhankelijk van het gekozen model. Ontmoet ons in onze showroom of boek een online afspraak. We staan hoe dan ook voor u klaar.

  Lees meer
 • 31/08/2022

  Een elektrische Jaguar is nog steeds een Jaguar

  Ons assortiment volledig elektrische en hybride auto's is een uiting van de legendarische prestaties, intelligente technologieën en het prachtig vooruitstrevend design van Jaguar. Bovendien zijn al onze modellen nu goed voor een fabriekswaarborg van 5 jaar / 150.000 km. Ontdek ons gamma elektrische en hybride Jaguar modellen.

  Lees meer
 • 23/08/2022

  Kies jij voor elektrisch rijden?

  Ontdek de belangrijkste voordelen van elektrisch rijden

  Lees meer
 • 14/07/2022

  Jaguar What3Words Navigatie

  Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Jaguar is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

  Lees meer
 • 3/06/2022

  Veilig de zon achterna.

  Bereid u voor op de stralende zon. Met een bezoek aan uw Jaguar Szrek concessiehouder wordt uw wagen perfect voorbereid op veilige en ontspannende ritten. Onze check-ups op maat zorgen ervoor dat uw Jaguar klaar is wanneer u de weg op gaat, de zon achterna.

  Lees meer
 • 3/06/2022

  Jaguar bandenservice

  Onze originele Jaguar zomerbanden zorgen ervoor dat de grip, de remprestaties en de aerodynamica van uw wagen tijdens het warmer wordende weer in perfecte balans blijven.

  Lees meer
 • 3/06/2022

  LAAT UW JAGUAR GLANZEN

  Door originele Jaguar accessoires aan uw wagen toe te voegen, kunt u zich perfect voorbereiden op onvergetelijke reizen.

  Lees meer
 • 28/01/2022

  Maak uw Jaguar nog persoonlijker.

  Jaguar Szrek heeft een uitgebreide collectie originele accessoires in haar assortiment. Bent u benieuwd welke accessoires voor uw model leverbaar zijn? Ontdek dan snel ons volledige aanbod en maak online jouw keuze.

  Lees meer
 • 1/12/2020

  Jaguar Approved: standaard met 2 jaar garantie

  Gecertificeerde Jaguar directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Jaguar Assistance. Jaguar rijplezier van de bovenste plank kan ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Jaguar.

  Lees meer