Jaguar Szrek
 

Jaguar News

Nieuws
Promoties
 • 3/06/2022
  Veilig de zon achterna.

  Bereid u voor op de stralende zon. Met een bezoek aan uw Jaguar Szrek concessiehouder wordt uw wagen perfect voorbereid op veilige en ontspannende ritten. Onze check-ups op maat zorgen ervoor dat uw Jaguar klaar is wanneer u de weg op gaat, de zon achterna.

  Lees meer
 • 3/06/2022
  Jaguar bandenservice

  Onze originele Jaguar zomerbanden zorgen ervoor dat de grip, de remprestaties en de aerodynamica van uw wagen tijdens het warmer wordende weer in perfecte balans blijven.

  Lees meer
 • 3/06/2022
  LAAT UW JAGUAR GLANZEN

  Door originele Jaguar accessoires aan uw wagen toe te voegen, kunt u zich perfect voorbereiden op onvergetelijke reizen.

  Lees meer
 • 1/06/2022
  Jaguar Lentecondities

  Geniet dankzij onze lentecondities van een voordeel tot meer dan € 7.000. Breng ons een bezoek in onze showroom of boek een virtuele meeting met ons team. We staan hoe dan ook voor u klaar.

  Lees meer
 • 2/05/2022
  Een elektrische Jaguar is nog steeds een Jaguar

  Ons assortiment volledig elektrische en hybride auto's is een uiting van de legendarische prestaties, intelligente technologieën en het prachtig vooruitstrevend design van Jaguar. Bovendien zijn al onze modellen nu goed voor een fabriekswaarborg van 5 jaar / 150.000 km. Ontdek ons gamma elektrische en hybride Jaguar modellen.

  Lees meer
 • 28/01/2022
  Maak uw Jaguar nog persoonlijker.

  Jaguar Szrek heeft een uitgebreide collectie originele accessoires in haar assortiment. Bent u benieuwd welke accessoires voor uw model leverbaar zijn? Ontdek dan snel ons volledige aanbod en maak online jouw keuze.

  Lees meer
 • 1/12/2020
  Jaguar Approved: standaard met 2 jaar garantie

  Gecertificeerde Jaguar directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Jaguar Assistance. Jaguar rijplezier van de bovenste plank kan ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Jaguar.

  Lees meer