Jaguar Szrek
 

Jaguar News

Nieuws
Promoties
 • 1/01/2022
  Jaguar Saloncondities

  Geniet dankzij onze saloncondities van een voordeel tot meer dan € 8.000. Breng ons een bezoek in onze showroom of boek een virtuele meeting met ons team. We staan hoe dan ook voor u klaar.

  Lees meer
 • 8/09/2021
  Met de 100 % elektrische I-Pace kiest Jaguar voor de toekomst.

  De Volledige Elektrische Jaguar I-PACE is een prachtexemplaar. Tijd voor verandering. Tijd om absoluut Jaguar te blijven.

  Lees meer
 • 2/09/2021
  DE NIEUWE JAGUAR C-TYPE CONTINUATION

  Jaguar Classic produceert een beperkt aantal met de hand vervaardigde C-Types Continuations om de zeventigste verjaardag van de legendarische dubbelzege in Le Mans te vieren.

  Lees meer
 • 12/03/2021
  Maak uw Jaguar nog mooier.

  Jaguar Szrek heeft een uitgebreide collectie originele accessoires in haar assortiment. Bent u benieuwd welke accessoires voor uw model leverbaar zijn? Ontdek dan snel ons volledige aanbod en maak online jouw keuze.

  Lees meer
 • 1/12/2020
  Jaguar Approved: standaard met 2 jaar garantie

  Gecertificeerde Jaguar directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Jaguar Assistance. Jaguar rijplezier van de bovenste plank kan ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Jaguar.

  Lees meer
 • 29/10/2020
  Onze Jaguar Collection voor Fleet & Business Leasing.

  We staan klaar om tegemoet te komen aan de wensen van bestuurders van bedrijfswagens, fleet managers, KMO’s en klanten van gespecialiseerde sectoren.

  Lees meer